Skip to content

Pestopasta

elokuu 16, 2011
by

Raakapesto on klassikko, raakapasta on klassikko, tää ruoka on siis tuplaraakaklassikko. On myös pikaruoka, jos pesto on valmiiks tehty.

Pesto:
1/2 dl cashewpähkinöitä liotettuna ja valutettuna
3 kourallista basilikaa (mä käytin tavallista, kreikkalaista ja sitruunabasilikaa)
1 pieni valkosipulinkynsi pilkottuna
Oliiviöljyä
Sitruunamehua
Ruususuolaa

Kirsikkatomaatteja jotka maustettu öljyllä, valkoisella balsamicolla, mustapippurilla ja herbamarella

Kesäkurpitsaa kuorittuna ja höylättynä leveäksi ”nauhapastaksi”

Rucolaa tarjoiluun

Valmista pesto. Sekoita kaikki aineet tasaiseksi tahnaksi sauvasekoittimella.

Marinoi tomaatit. Höylää kesäkurpitsa lautaselle. Sekoita tomaatit pastan joukkoon, lisää pesula pai ruokalusikallista annoksen päälle, sekoita annos ja koristele rucolalla.

20110816-062307.jpg

No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: