Skip to content

Vegaaninen mozzarella

toukokuu 15, 2012
by

Tein testikokkailuja Vegaanikeittiön käsikirjasta ja valmistin Tofuricottaa. Mutta sainkin mozzarellaa! Tää sopii täydellisesti tomaatti-basilikasalaatin höysteeksi. Muruinen koostumus on eri kuin maitopohjaisessa, mutta ’kuminen’ suutuntuma sama ja maku vähintäänkin yhtä hyvä. Ja puhvelit kiittää. Jos haluaa käyttää muussa kuin tomaatti-basilikasalaatissa niin jättäisin mustapippurin pois.

100 g maustamatonta luomutofua
2 rkl cashewpähkinäjauhetta
2 rkl ravintohiivahiutaleita
2 rkl oliiviöljyä
1 rkl tuoretta basilikaa silputtuna
suolaa, mustapippuria

Murenna tofu käsin (kannelliseen) muovirasiaan. Sekoita sekaan muut ainekset ja mausta. Keittokirjan perusteella pitäisi säilyä ilmatiiviissä rasiassa ainakin viikon.

20120515-114124.jpg

No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: