Siirry sisältöön

”Mignon”-konvehdit

19 maaliskuun, 2012
by

Rakastan Mignon-munia ja eihän siinä mitään, ne ovat maidottomia ja jopa lisäaineettomia. Sokerittomia ne sen sijaan eivät todellakaan ole.

Ostin viime viikolla P&S:stä hasselpähkinävoita ja kehitin maailman parhaan konvehdin. Tänään tajusin että sehän maistuu ihan Mignon-munalta. Tällä annoksella lähtee ihan varmasti makeannälkä! Kuva on surkea mutta sisältää Huili-lehden mainoksen.

2 tl hasselpähkinävoita
2 tl kaakaojauhetta
2 tuoretta taatelia

Sekoita hasselpähkinävoista ja kaakaojauheesta tahna. Puolita taatelit ja poista kivet. Laita tahnaa jokaisen taatelinpuolikkaan päälle ja syö. Ah!

Pääsiäiseksi voiskin kehitellä jotain palleroita joissa on taateleita, mantelijauhetta, hasselpähkinävoita ja kaakaojauhetta…

20120319-135927.jpg

Advertisement
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: