”Mignon”-konvehdit
Rakastan Mignon-munia ja eihän siinä mitään, ne ovat maidottomia ja jopa lisäaineettomia. Sokerittomia ne sen sijaan eivät todellakaan ole.
Ostin viime viikolla P&S:stä hasselpähkinävoita ja kehitin maailman parhaan konvehdin. Tänään tajusin että sehän maistuu ihan Mignon-munalta. Tällä annoksella lähtee ihan varmasti makeannälkä! Kuva on surkea mutta sisältää Huili-lehden mainoksen.
2 tl hasselpähkinävoita
2 tl kaakaojauhetta
2 tuoretta taatelia
Sekoita hasselpähkinävoista ja kaakaojauheesta tahna. Puolita taatelit ja poista kivet. Laita tahnaa jokaisen taatelinpuolikkaan päälle ja syö. Ah!
Pääsiäiseksi voiskin kehitellä jotain palleroita joissa on taateleita, mantelijauhetta, hasselpähkinävoita ja kaakaojauhetta…