Tofu-tomaattipastakastike
Tää resepti on nyt pakko blogata: tyttäreni ystävä on kehunut kyseistä pastakastiketta kotonaan ja sain reseptipyynnön! Jopa tyttäreni söi mukisematta kaikki tofupalat kun fiksu kaverinsa näytti esimerkkiä vieressä. 🙂
500 g Pirkan luomutomaattimurskaa
1 pkt Alpro soyan yrttimarinoitua luomutofua
1 keskikokoinen keltasipuli
1 iso valkosipulinkynsi
oliiviöljyä
1-2 rkl intiaanisokeria
kuivattua oreganoa ja basilikaa
paprikajauhetta
suolaa ja mustapippuria
Pilko sipuli ja valkosipuli ihan pieneksi silpuksi. Kuullota niitä kattilassa öljyssä muutama minuutti. Lisää sipuleiden joukkoon tomaattimurska ja sokeri. Kiehauta ja anna hautua miedolla lämmöllä puolisen tuntia (tai pidempäänkin). Lisää kuutioitu tofu ja mausteita oman maun mukaan. Anna kastikkeen vielä lämmetä läpikotaisin ja tarjoile esim. spagetin tai kvinoan kanssa.
Kiitos paljon reseptistä – päästään tofun kanssa meilläkin eteenpäin. Tässä keississä oli siis vain voittajia!!
Tämän tyyppistä minäkin aina välillä teen, taitaa olla blogissanikin. Nopea, helppo ja maistuva! Ainoastaan tuosta yrttitofusta en oikein tykkää, käytän sen sijaan Soya oy:n savu- tai marinoitua tofua 🙂
Olipas Paula sun blogissa ihania kakunkuorrutteita! Onneksi omat synttärit on parin kuukauden päästä.
Kiitos Riitta! Olen kyllä aika tyytyväinen noihin kuorrutteisiin, joten kannattaa kokeilla josko sinäkin tykkäisit.