Siirry sisältöön

Paastoon laskeutuminen

19 tammikuun, 2012
by

Nyt se sitten tapahtuu, mä aion aloittaa paaston ensi viikolla. Mulla on ollut viimeiset viikot vatsa epäkunnossa: kaikki ruoka turvottaa, kaikki ruoka polttelee ja kaikesta tulee jokseenkin ikävä olo. En tiedä onko ongelmiin syynä ruokailuhetki (esim. syöminen liian nopeasti), ruuan laatu vaiko ongelma päässä, mutta paasto tuntuu tällä hetkellä järkevimmältä tavalta saada aloitettua suhde ruumiiseen, vatsaan ja ruokaan puhtaalta pöydältä.

Mulla on myös henkisen puhdistautumisen tarve, ja arvelen että juuri tämän takia paasto on nyt se, jota kohti kuljen. Aiemmin olen paaston aloittamista pohtinut mutta jättänyt sen toteuttamatta erinäisistä syistä, joista suolihuuhtelu ei ole pienin (ällöä). Tällä hetkellä ajatus niistäkään ei saa mua empimään. Aiemmat detoxit ovat olleet raakaruokakuureja, mutta tuntuu että sellainen ei nyt riitä.

Viikonlopun aikana aion hankkia tarvittavat mehut, teet, yrttiuutteet ja välineistön (välinelaji tämäkin), ja sunnuntaina alkaa loppulaskeutuminen eli raakaruokailu. Tänään, torstaina, jätin viljat pois, ja alkuviikosta sokerit (ennen kuin ajatus paastosta oli edes tullut mieleen).

Odotan viiden päivän hapankaali-porkkana-punajuuri-mehukuuria enemmän kuin mitään muuta pitkään aikaan.

Advertisement
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: