Siirry sisältöön

Kidneypapu-pinaatti -salaatti

28 marraskuun, 2011
by

1/3 rasiaa babypinaattia
10 kirsikkatomaattia
1/2 kurkku
1 tlk kidneypapuja
2 rkl aurinkokuivattua tomaattia kuutioina

Yrttiöljy:
3 cm pala purjoa
1/2 basilikapuntista
2 rkl neitsytoliiviöljyä
2 rkl vettä
ruususuolaa, mustapippuria

Puolita tomaatit, kuutioi kurkku, pese ja valuta pinaatti ja pavut. Sekoita, lisää aurinkokuivatut tomaatit.

Valmista yrttiöljy soseuttamalla ainekset sauvasekoittimella. Käytän itse seassa aina vähän vettä vähentääkseni öljyn määrää – tässä sitä tuli aurinkokuivattujen tomaattienkin mukana.

Herkullinen ja täyttävä salaatti! Olen alkanut korvata tavallisen salaatin baby pinaatilla yhä useammin, tykkään ajatuksesta että tulee ravinteita ja kunnolla lehtivihreää salaatin mukana.

Lapsen annoksessa oli lisänä vielä 1 dl ruispastaa, joka oli kuulemma yrttiöljyn kanssa aivan mahetsua.

Advertisement
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: