Siirry sisältöön

Edamame härkäpavuista

23 elokuun, 2011
by

Edamame on japanilainen alkuruoka, jossa on tuoreita soijapapuja, suolaa ja chiliä. Itse olen saanut näitä Wagamamassa ja mm. Bistro Artesanassa. Löysin pari viikkoa sitten Käpylän Herkusta eli Mustapekasta uusimaalaisen tuottajan härkäpapuja luomuna ja tuoreena ja päätin kokeilla miten edamame toimii härkäpavuista valmistettuna. Toimii, hyvin. Soijapavuissa on ohuempi kuori ja maku kenties makeampi. (Tokyokanista saa soijapapuja pakasteena.)

Höyrytä härkäpapuja n viisi minuuttia kattilassa. Itse kuivasin pavut kevyesti kahden talouspaperin välissä. Ripottele päälle reippaasti (hiutale)suolaa ja chilirouhetta. Ota pavun päästä kiinni ja imaise kuoren sisältä pavut suuhun.

20110823-121212.jpg

Advertisement
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: