Skip to content

Vihreä salaatti

toukokuu 25, 2011
by

Olen syönyt nyt kaksi päivää äärimmäisen inkiväärisiä ja valkosipulisia raakasusheja ja tänään teki mieli jotakin mietoa ja pehmeää. Tein vihreän salaatin:

Ainekset:
1/2 punttia rucolaa
Muutama salaatinlehti
3 cm pala kurkkua
3 cm pala kesäkurpitsaa
1 avocado
2 kourallista mung-pavun ituja
2 tuoretta herkkusientä

Kastike
1 rkl seesaminsiemeniä
1 rkl oliiviöljyä
1 tl hamppuöljyä
1-2 rkl vettä
1/2 punttia basilikaa
merisuolaa, mustapippuria

Suikaloi kesäkurpitsa ja annan vetäytyä hetken suolan ja pippurin kanssa. Tämä pehmentää kesäkurpitsan makua. Laita kastikkeen aineet basilikaa lukuunottamatta valmiiksi. Silppua rucola ja salaatti, kuutioi kurkku, avocado ja sienet pieniksi. Lisää lopuksi idut. Sekoita kastikkeen ainekset ja kaada salaatin päälle. Nautiskele esim. Hesarin kanssa.

No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: