Skip to content

Fajitaksia raakaversiona

toukokuu 24, 2011
by

Tein muutama hetki sitten kavereille fajitaksia, mutta itseni teki mieli tuoretta. Muulle seurueelle paistoin soijasuikaleita, kesäkurpitsaa, paprikaa ja punasipulia. Salaattiainekset laitoin tarjolle kunkin itsekseen: kurkkusilppua, puolikkaita kirsikkatomaatteja, purjorenkaita, salaatinlehtiä ja paprikasiivuja.

Itselleni marinoin kesäkurpitsaa ja porkkanaa Keittiökameleontista oppimallani niksillä: puolikas kesäkurpitsa ja yksi kuorittu porkkana kuorimaveitsellä ohuiksi siivuiksi, päälle hitu suolaa, mustapippuria myllystä ja hiukan öljyä ja viileään vetäytymään.

Lisäksi oli quacamolea, oliiveja sekä pikaisesti pyöräytettyä pestotyyppistä seesaminsiemen-persilja-valkosipuli -kastiketta.

Muut kasasivat aineksia fajitas-lättyjen päälle, minä tyydyin pelkkiin tuoreasioihin ja kasasin niitä salaatinlehdelle:

Oli mielettömän hyvää, valkosipulista ja täyttävää! Ei tullut yhtään ikävä vehnäjauhoja ja sitä väsymystä joka minulle niistä tulee. Onnistumisen kokemus!

No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: