Skip to content

Hedelmä”puuro”

toukokuu 20, 2011
by

Tämän ohjeen sain uudesta keittokirjastani ”Raw Food – elinvoimaa luonnosta”. Ostin sen nettikaupan alennusmyynnistä ennen joulua ja se oli kyllä todella hyvä ostos. Kuvitus on maukas ja reseptit inspiroivia ja idearikkaita.

Olen syönyt tattaripohjaisia tuorepuuroja nyt jonkin aikaa ja ne alkavat kyllästyttää. Lisäksi tattari tuntuu useina aamuina liian raskaalta eväältä. Tänä aamuna kokeilin kirjan hedelmä”puuron” ohjetta ja siitä tuli loistavaa:

Ainekset:
1 päärynä kuorittuna ja kuutioituna
1 banaani paloina
1 omena kuorittuna ja kuutioituna
(tilkka vettä)
kanelia
pellavansiemenrouhetta

Laita hedelmäpalat blenderiin  listan järjestyksessä ja sekoita joka välissä. Kirjan mukaan rakenteesta tulee näin paras mahdollinen – ja hyvä rakenne kyllä tulikin. Alkuperäisessä reseptissä ei ollut vettä, ja minitoimikoneella tehdessä sitä ei olisi varmaan tarvinnutkaan. Blenderissä vesitilkka oli hyvä lisä. Mausta valmis puuro kanelilla ja ripottele päälle pellavansiemenrouhetta.

No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: