Siirry sisältöön

Kevyempi cashewjugurtti

17 toukokuun, 2011
by

Kevyempi viittaa siis pelkistä cashewpähkinöistä tehtyyn jugurttiin., jota kokeilin Keittiökameleontin ohjeen mukaan vuosi sitten. Tämä versio on myös helpompi, koska varsinaisesti tätä ei hapateta. Cashewpähkinöissähän on hieman hapan maku luonnostaan, ja siksi niitä käytetäänkin raakajuustojen ym. pohjana.

Lisäsin avokadoa sekaan koska viime aikoina on ollut liikkeellä kamalia, vetisiä luomuavokadoja, joita ei sellaisenaan vaan voi syödä.

Tästä siis helppo aamiainen, pähkinät ja hiutaleet illalla likoamaan (niin että juuri peittyvät) ja aamulla loput ainekset sekaan ja sauvasekoittimella soseeksi.

Edellisenä iltana:
1/2 dl cashewpähkinöitä
1/3 dl höyryttämättömiä kaurahiutaleita
1/2 – 1 dl maitoa (soija-, kaura-, manteli-)
1 dl (pakaste)marjoja

Aamulla vielä:
hyppysellinen vaniljajauhetta
1/4 avokado
(3 cm päkä kypsää banaania)

Advertisement
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: