Skip to content

Mitä vegaani laittaa leivän päälle?

toukokuu 15, 2011
by

tätä minulta aina säännöllisesti kysytään. Kylmäsavutofu ja marinoitu tofu ovat hyvää leivän päällä, mutta melko hintavia (S-marketissa 3,50e/pkt), joten niitä tulee syötyä aika harvoin.

Hummus on hyvää leivän päällä, ja erilaiset tapenade-tyyppiset tahnat. Aina ei jaksa olla ahkera ja surrutella tahnoja, silloin leipien päälle tulee laitettua vaan paljon erilaisia kasviksia.

Tänään heräsin ensi-illan jälkeen tukka kipeänä ja voileipätarpeet näyttivät tältä:

Siinä on itsekasvatettuja alfa-alfan eli sinimailasen ituja (mielestäni paras itu leivän päälle), viipaloitu avocado, purjorenkaita, kurkkusiivuja ja roimane-salaatin lehtiä. Noita pinoksi hapankorpun päälle niin lähtee nälkä ja tukan kipeys!

Olen tällä viikolla syönyt raakaruokahenkisesti myös ”leivättömiä voileipiä” välipalaksi, eli kasaan tofut ja kasvikset suurelle salaatinlehdelle, lorautan tipan oliiviöljyä ja rouhin mustapippuria päälle, käärin ja syön. Helppoa välipalaa.

No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: