Skip to content

Sitruunainen papusalaatti

huhtikuu 20, 2011
by

Tämä resepti on (taas kerran) loistavien Anna ja Fanny Bergenströmin kirjasta Makuja ja tuoksuja pähkinäpuun alla. Kovin on yksinkertainen ja kovin on hyvää (taas kerran). Tätä olen vedellyt pelkiltään suoraan kulhosta. Jokseenkin koukuttavaa myös.

8 dl valkoisia keitettyjä papuja
1 luomusitruunan kuori raastettuna
2 rkl puristettua sitruunamehua + 3 rkl puristettua (veri)appelsiinimehua
1 tl hunajaa
3/4 tl ruususuolaa, hiukan mustapippuria
5 rkl oliiviöljyä
3 ohueksi viipaloitua salottisipulia
1 dl hienonnettua tuoretta persiljaa

Sekoita marinadin ainekset eli mehut, hunaja, mausteet ja öljy. Pilko sipulit ja hienonna persilja. Sekoita kaikki papujen joukkoon.

p.s. En osaa päättää laitanko näihin papusalaatteihin kategoriaksi salaatin. Vai onko salaatit tarkoitettu vihersalaateille?

One Comment leave one →
  1. huhtikuu 22, 2011 9:07 am

    Salaatti kuin salaatti!

    Ihanan kuuloinen salaatti. En ole vielä koskaan lisännyt papusalaattiin sitruunan kuorta, pitää kokeilla! Lidlissä oli luomusitruunoita pussillinen 0,70e🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: