Skip to content

Keväinen appelsiini-fenkolisalaatti 1:lle

huhtikuu 20, 2011
by

Vinkin näihin yhdistelmiin sain ystävältäni, ja tätä olen syönyt viimeiset viikot.

1/2 veriappelsiini
sopiva viipale fenkolia
salaattia, vuonankaalia
valkoista balsamicoa
hasselpähkinäöljyä (paahdetuista pähkinöistä)
ruususuolaa
(pekaanipähkinöitä)

Kuori ja paloittele appelsiini veitsellä. Viipaloi fenkolia haluamasi määrä. Lisää näiden joukkoon öljy, etikka ja suola. Sekoita lopuksi salaatit sekaan.

No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: