Skip to content

Knock-yourself-out- / to-die-for- / tämän-nuolet-sauvasekoittimen-teristä-paprika-cashewtahna

lokakuu 16, 2010
by

Tän tahnan kehittelin saatuani veljeni luona ruisleivän päälle Pirkan välimeren tahnaa. Tahna on sopivan pehmeä ja makea – mutta älä unohda valkoviinietikkaa. (Vinkki, leivän päälle tämän kanssa sopii täydellisesti kylmäsavustetun tofun viipaleet ja tuorekurkku!)

2 punaista paprikaa
4 isoa valkosipulinkynttä
0,75 dl vettä
1,5-2 dl cashew
ruususuola, valkoviinietikka, mustapippuri

Halkaise paprikat neljään osaan, poista kannat ja siemenet. Kuori valkosipulinkynnet. Laita molemmat uunivuokaan uunin yläosaan (paprikat kuoriosa ylöspäin) n. 200°. Anna paahtua kunnes ovat pehmenneet ja kuori tummunut. Laita paprikat tiiviiseen muovirasiaan suoraan uunista, anna niiden hengata rasiassa noin vartin verran, jotta kuoren saa helposti irti. Eli kalttaa paprikat. Lisää kaikki ainekset sauvasekoitinastiaan ja surruuta sileäksi tahnaksi.

One Comment leave one →
  1. marraskuu 6, 2010 2:03 pm

    Moi! Kävin kopsaamassa tämän erityisherkun reseptin linkkien kera omaan blogiini.
    http://sugarmindy.blogspot.com/

    Kiitos!🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: