Knock-yourself-out- / to-die-for- / tämän-nuolet-sauvasekoittimen-teristä-paprika-cashewtahna
Tän tahnan kehittelin saatuani veljeni luona ruisleivän päälle Pirkan välimeren tahnaa. Tahna on sopivan pehmeä ja makea – mutta älä unohda valkoviinietikkaa. (Vinkki, leivän päälle tämän kanssa sopii täydellisesti kylmäsavustetun tofun viipaleet ja tuorekurkku!)
2 punaista paprikaa
4 isoa valkosipulinkynttä
0,75 dl vettä
1,5-2 dl cashew
ruususuola, valkoviinietikka, mustapippuri
Halkaise paprikat neljään osaan, poista kannat ja siemenet. Kuori valkosipulinkynnet. Laita molemmat uunivuokaan uunin yläosaan (paprikat kuoriosa ylöspäin) n. 200°. Anna paahtua kunnes ovat pehmenneet ja kuori tummunut. Laita paprikat tiiviiseen muovirasiaan suoraan uunista, anna niiden hengata rasiassa noin vartin verran, jotta kuoren saa helposti irti. Eli kalttaa paprikat. Lisää kaikki ainekset sauvasekoitinastiaan ja surruuta sileäksi tahnaksi.
Moi! Kävin kopsaamassa tämän erityisherkun reseptin linkkien kera omaan blogiini.
http://sugarmindy.blogspot.com/
Kiitos! 🙂