Skip to content

Epäonnistuneita raakailuja

lokakuu 12, 2010
by

Aaaaaaargh. Laitoin loppuviikosta mantelirahkan hapattumaan, ja tähän aamuun saakka kuvittelin kaiken menneen hyvin. Kunnes olin saanut rahkaan sekoitettua omenasoseen ja (sokerittoman) hillon. Pilalla. Kirpeä. Pilalla. Pilalla. Ärsyttävää. Ja ehkä vielä enemmän ärsyttää se, että heitin koko jugurtin roskikseen enkä säästänyt vaikka rieskataikinan pohjaksi.

Keväällä tein cashewrahkaa, ja se onnistui hyvin. Mikä lie nyt mennyt vikaan. Eihän siihen tosin tarvita kuin yksi väärä bakteeri ja tulos on epäonnistuminen. En esimerkiksi liottanut manteleita keitetyssä vaan hanavedessä.

Myöhemmin postaus onnistuneesta haudutetusta punakaalista.

No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: