Skip to content

Elävän ravinnon salaatti on tuhti eväs

lokakuu 6, 2010
by

Tein lounaaksi improvisoitua salaattia. Jatkoin eilisestä jäänyttä itu-pinaatti-salaattia: lisäsin siihen paprikanlopun, muutaman lusikallisen vihreitä oliiveja, lisää ituja, kuutioidun avocadon, neljä aurinkokuivattua tomaattia ja puoli desiä auringinkukansiemeniä. Jessus että oli hyvää! Proteiiniahan tällaisessa lounaassa ei kauheasti ole, mutta se ei ole vaarallista koska iltapalaksi on tofua ja leivän päälle on hummusta.

On ollut jännää huomata että tälläinen täysin elävän ravinnon oppien mukainen salaatti pitää nälkää erinomaisesti. Kun syön tämän kahdeltatoista, ei ennen neljää-viittä ole vielä nälkä. Aurinkokuivatut tomaatit, oiliivit ja avocado ovat kaikki muuttuneet mielessäni täyttäviksi ruuiksi. Lakto-ovo-kasvissyönnin aikana  tuntui siltä että salaatissa pitää olla iso määrä juustoa tai kananmunia tai makaronia tai riisiä jotta se tekisi kylläiseksi. Nykyisin vannon ravintoarvojen nimeen: tällaisessa salaatissa ei ole mitään turhaa eikä yhtään mitään tyhjää, kaikki on ravinteikasta ja tuoretta ja hyvänmakuista.

En syö salaattia ravintoloissa juuri koskaan – en saa mistään niin hyvä salaatteja kuin omasta keittiöstäni.

No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: